Home

Positief imago transportwereld met de nieuwe truckerstas
Binnen de groep van relaties van mijn kantoor is naar voren gekomen, dat zij graag het imago van de transportwereld een positieve input willen geven.
In onze inventarisatie die we onder deze relaties vorig jaar gehouden hebben, is daarom onder meer gevraagd naar goede doelen, die men een warm hart toedraagt.
Transport en de Stichting Hoogvliegers zijn met elkaar verbonden en dit kwam in deze inventarisatie ook duidelijk naar voren.

Het makkelijkste is uiteraard om een bedrag over te maken maar dit heeft een eenmalig karakter en dat was niet ons streven. We hebben daarom een relatiegeschenk bedacht, dat functioneel is maar bovenal een maatschappelijk draagvlak vertegenwoordigt. Onderweg bij het bezoeken van diverse chauffeursgelegenheden kwamen we chauffeurs tegen met allerhande toilettassen, soms functioneel maar vaak ook minder functioneel. Bovenal waren de tassen erg gevarieerd. Van toilettassen, weekendtassen tot boodschappentassen.

Toen ontstond het idee voor een "TruckersTas”.
Uiteraard ben ik niet elke dag nationaal of internationaal onderweg en om die reden heb ik een drietal chauffeurs benaderd met de vraag: "wat vind je van dit idee en wil je meedenken en bovenal wilje meehelpen ontwerpen?”.
Ik laat ze u graag ieder persoonlijk vertellen, wat zij van dit project vinden.
Om de tas uniek te houden voor mijn kantoor en bovenal voor mijn relaties hebben we er patent op aangevraagd.

Deel van de opbrengst van de Truckerstas gaat naar Stichting Hoogvliegers


>>> lees meer over Stichting Hoogvliegers 
 
>>> De CD 'Onderweg met Bob' ten bate van Transportradio is vanaf heden bij ons te bestellen!! 
 
 
 
 

 
128460 bezoekers (295710 hits) sinds 2-12-2012