Chauffeurs aan het woord

Johan Hengst
Ik ben veel onderweg en vooral internationaal. Martha heeft inderdaad gelijk, dat het onderweg een allegaar van tassen is. Het idee was erg welkom en ik heb graag
meegedacht. Zelf aan te mogen geven waar een tas over moet beschikken is erg luxe maar ik heb hier dankbaar gebruik van gemaakt. Ik heb gevraagd naar
opbergvakjes voor o.a. mijn bril, mijn portemonnee, mijn sleutels etc. Vaak namelijk heeft de douche cabine, maar een heel klein plankje, waar je je spullen kunt neerleggen.
Bovendien is het vaak nat en heb je kans dat je je spullen vergeet. Met deze “TruckersTas” is dit dus niet meer aan de orde.

Linda Jaarsma
Ik waardeer het enorm, dat Martha mij heeft gevraagd om even mee te denken, zo heeft de “TruckersTas” ook een vleugje vrouw meegekregen. Onderweg in de douchegelegenheden is het vaak erg krap en vraag je je soms af, waar je al je spullen moet laten. Een eventueel aanwezig bankje is ook vaak smal of niet deugdelijk genoeg om er een tas op te zetten. Ik mis ook vaak een aantal haakjes in de douche cabine om even mijn kleren aan op te kunnen hangen.
Dit was voor mij dan ook een punt, waar deze “TruckersTas” in ieder geval over moest gaan beschikken. Dit is gelukt, een super “TruckersTas” dus!

Henk Been
Door Martha ben ik benaderd over het idee van een “TruckersTas”. Na dit gesprek ben ik bij de diverse truckstops rond gaan kijken. Ik heb daar bekeken hoe de douches eruit zien. Bij de meeste zie je dat er geen plaats is om je tas neer te zetten of om je tas op te hangen door het ontbreken van een bankje of kapstokhaken. Hierdoor had ik dus een belangrijk punt gevonden voor de “TruckersTas”. Ik ben dan ook heel blij dat deze tas er nu we is waarmee mijn probleem ineens uit de wereld is. De “TruckersTas”heeft veel opbergvakken, die goed afsluitbaar zijn en de “TruckersTas” kan ook goed opgehangen worden door zijn ophangmogelijkheid.
Een echte “TruckersTas”, waar ik jaren plezier aan kan hebben.


 
128464 bezoekers (295714 hits) sinds 2-12-2012